Voetbal4u.com

‘Tyton moet Maarten Stekelenburg opvolgen’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!
Ajax is al voorzichtig op zoek naar een vervanger voor Maarten Stekelenburg. De huidige doelman van de Amsterdammers is gewild door verscheidene Europese topclubs, waardoor een vertrek aanstaande lijkt. De hoofdstedelingen zien in Roda JC-doelman Przemyslaw Tyton de ideale kandidaat om Stekelenburg op te volgen, zo weet het Poolse Przeglad Sportowy te melden.

De 23-jarige Tyton is bij Roda uitgegroeid tot een steunpilaar in het elftal. De sluitpost is bezig aan zijn vierde seizoen in Kerkrade. Naast Ajax zouden ook Feyenoord en PSV de verrichtingen van de goalie nauwlettend in de gaten houden.

Roda plukte de keeper in 2007 weg bij het bescheiden Górnik Leczna uit zijn vaderland. De twintiger zou bij de Nederlandse recordkampioen de opvolger moeten worden van Stekelenburg, die schermt met interesse van onder meer Manchester United.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *