Voetbal4u.com

Eredivisie Been: ‘Fer moet knokken voor plek in de basis’

Mario Been is niet van plan om zijn basiself te wijzigen. De oefenmeester van Feyenoord is meer dan tevreden over de huidige prestaties van zijn ploeg, dat hij tegen FC Groningen voor hetzelfde team kiest dat gelijkspeelde tegen ADO Den Haag. ,,Dit team is de laatste weken beter gaan spelen. Ik zie geen reden om iets te veranderen.”

Dat betekent dat Leroy Fer opnieuw plaats moet nemen op de bank. De reserve-aanvoerder is inmiddels alweer een paar weken fit, maar Been geeft de voorkeur aan Marcel Meeuwis en Kelvin Leerdam.  ,,Ik heb daarover een gesprek met Leroy gehad en vertelt dat hij keihard moet blijven werken”, aldus Been.

“Ik ben heel tevreden over de balans die er nu bij ons het veld is, dus Leroy zal zelf zijn plek terug moeten verdienen,” vervolgt de trainer.  ,,Na de winterstop hebben we onnodig veel punten gemorst. Het belangrijkste is de komende tijd dat we echt weg komen uit de onderste regionen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.