Voetbal4u.com

Eredivisie Tomasson gelooft in terugkeer

Jon Dahl Tomasson denkt dat hij dit seizoen nog in actie gaat komen voor Feyenoord. De aanvaller staat al sinds vorig jaar zomer buitenspel met een spierblessure. “Maar ik ben een vechter,” zei de Deense aanvaller donderdagavond op de supportersavond van Feyenoord.

“Als ik niet geloofde dat het nog goed zou komen, zat ik hier nu niet. Ik zal nooit opgeven en geloof erin dat ik deze competitie nog in actie kan komen en Feyenoord kan helpen”, zegt Tomasson tegenover RTV Rijnmond.

 “Ik doe er alles aan. Je moet eens weten hoeveel pijn het doet dat ik langs de kant moet toekijken. Ik werk zes dagen in de week keihard om terug te komen.” Het contract van Tomasson loopt af in de Kuip. “Een ding weet ik zeker. Ik blijf in Nederland. Ik focus me nu op mijn comeback en daarna zien we wel.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.