Voetbal4u.com

Johan Cruijff: ‘Ajax wordt geen kampioen’

De zojuist bij Ajax in dienst getreden Johan Cruijff vreest – na het gelijkspel tegen PSV – dat zijn club wederom geen landskampioen wordt.

Na het gelijkspel tegen de Eindhovenaren heeft Ajax weinig kans om de titel te veroveren, zo schrijft de voormalig topvoetballer in zijn column bij De Telegraaf. “Het simpele feit dat bij Ajax de keeper veruit de beste speler was, is een indicatie dat de ploeg niet bepaald gedomineerd heeft. Vooral in de details ging er nog teveel mis.”

Daarentegen is Ajax het volgens El Salvador aan z’n stand verplicht om wel de bekerfinale (ten koste vanRKC Waalwijk) te halen. “Met dan FC Utrecht of FC Twente als tegenstander. Wat dat betreft zijn we in ieder geval verzekerd van een mooie en vooral ouderwetse bekerfinale.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *