Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Ook vuistslag van Jan Vertonghen onderzocht

Nadat eerder vandaag bekend werd dat de KNVB onderzoek gaat doen naar de vermeende elleboogstoot van Ola Toivonen tegen Ajax, werd vanmiddag bekend dat ook het gedrag van Jan Vertonghen tegen PSV onder de loep zal worden genomen.

De verdediger van Ajax zou Marcelo in het kruis hebben gestompt tijdens een schermutseling op het veld. Scheidsrechter Eric Braamhaar ontging ook dit incident.

“Er gebeurt van beide kanten wat. Ik had even naar de situatie toe kunnen lopen en kunnen vertellen dat ze van elkaar af moesten blijven. Ik heb het niet waargenomen, maar er gebeurt natuurlijk van alles in het strafschopgebied. Het was wel iets meer dan wat duw- en trekwerk”, aldus scheidsrechter Braamhaar.

Beide spelers hebben tot morgen 12 uur de tijd om een verklaring in de leveren bij de openbaar aanklager van de KNVB. Ditzelfde geldt voor de aanvoerders Maarten Stekelenburg en Orlando Engelaar.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.