Voetbal4u.com

Sander Duits ziet kansen tegen Ajax

Aankomende donderdag speelt RKC Waalwijk de halve finale van de KNVB Beker tegen Ajax in Amsterdam. Ondanks het grote kwaliteitsverschil tussen beide ploegen ziet RKC-middenvelder Sander Duits het duel met vertrouwen tegemoet.

Ook vanwege het feit dat RKC al eens eerder in de ArenA won (1-2 in 1999) laat zien dat RKC niet helemaal kansloos is tegen Ajax. “Dat toont maar weer eens aan dat er altijd een kans bestaat dat je wint”, vertelt Duits op de website van RKC Waalwijk. “Ik denk dat ik namens alle spelers van RKC spreek als ik zeg dat ik heel veel zin heb in deze wedstrijd. We verwachten hoe dan ook een heel sterk Ajax.”

Afgelopen zondag speelde Ajax in de topper tegen PSV met 0-0 gelijk. Echter, Duits was niet onder de indruk van Ajax, wat hij een paar dagen eerder wel was toen Ajax overtuigend won van RSC Anderlecht (2-0). “Toch vond ik ze zondag, in de topper tegen PSV, niet echt overtuigend spelen. Een paar dagen eerder, toen Ajax in de Europa League tegen Anderlecht speelde, was ik wel erg onder de indruk van Ajax. Toch kunnen wij het ze lastig maken, dat weet ik zeker.”

“Als wij als team een goede prestatie neerzetten, hebben we serieus kans op een stunt. Lukt het ons om lang de nul te houden, dan worden ze vanzelf onrustig. Wij gaan er in elk geval vol voor!”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *