Voetbal4u.com

Hans van der Zee pakt werk weer op na uitblijven overeenstemming

Hans van der Zee gaat weer gewoon aan de slag bij Ajax. De hoofdscout, die onlangs op non-actief werd gesteld door de Amsterdammers, is er niet uitgekomen met zijn werkgever over een te betalen afkoopsom en neemt zijn functie binnenkort weer in. “Hans gaat gewoon weer aan het werk”, aldus financieel directeur Jeroen Slop tegenover De Telegraaf.
 
 
 
Ajax zou Van der Zee een afkoopsom van zeventig duizend euro hebben geboden, maar de scout eiste drie ton. Daarop hebben de hoofdstedelingen de onderhandelingen gestopt en Van der Zee medegedeeld dat hij weer aan de slag moet. “Hans gaat gewoon weer aan het werk”, zei Slop, die woensdag al met de scout sprak: “We hebben op mijn kantoor een gesprek gehad. Dat was niet moeilijk, hoor. Zoiets moet je zakelijk bekijken.”

Ajax respecteert de beslissing van de arbitragecommissie, die Van der Zee in het gelijk stelde. “Dat accepteren we. De insteek was ontbinding. Dat is niet gelukt. En nu is hij weer aan het werk. Meer willen we er niet over kwijt”, aldus Slop.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *