Voetbal4u.com

Eredivisie Stijn Schaars toe aan nieuw avontuur

Stijn Schaars aast nog altijd op een nieuwe avontuur. De middenvelder heeft nog een contract tot de zomer van 2012 en is niet van plan deze verbintenis te verlengen. Een transfer na dit seizoen is dan ook het meest voor de hand liggend.

“Mijn contract loopt nog een seizoen door, dan houdt het op”, zegt de aanvoerder van AZ in gesprek met NUsport. “Ik teken in ieder geval niet bij. Ik heb mooie jaren achter de rug bij AZ, heb veel aan de club te danken. Maar nu wil ik verder kijken. Ik hoop op een club uit Spanje, Italië, Duitsland of Engeland. AZ mag best wat aan me verdienen, maar uiterlijk in 2012 ben ik hier weg.”

Schaars baalt van het feit dat AZ niet mee strijdt om de titel. “Dat had alles te maken met de naweeën van het WK. Het duurde even voordat de zaak hier op poten stond. Nu is de finesse terug in het elftal. Maar het is wel zo dat we goed moeten spelen om te kunnen zegevieren. AZ zal een slechte wedstrijd nooit winnen. Dat is het verschil met de top drie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.