Voetbal4u.com

Hoofdnieuws AC Milan vloert Juventus

AC Milan heeft zaterdag de topper in de Italiaanse competitie tegen Juventus met 1-0 gewonnen. Middenvelder Gennaro Gattuso, zelden trefzeker, maakte in het stadion van Turijn het winnende doelpunt. Hij schoot raak in de 68e minuut.

AC Milan verstevigde door de winst zijn koppositie in de Serie A. De ploeg van trainer Allegri heeft 61 punten uit 28 duels. Nummer twee Inter heeft 53 punten, maar kan zondag het verschil kleiner maken tegen Genoa.

Mark van Bommel speelde de hele wedstrijd op het middenveld van AC Milan. Clarence Seedorf viel na 70 minuten in. Urby Emanuelson bleef op de bank.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.