Voetbal4u.com

Eredivisie Eriksen: ‘Verlaat Ajax alleen voor FC Barcelona’

Christian Eriksen heeft zich dit seizoen bij Ajax ontwikkeld tot een basiskracht. De Deense jongeling droomt van FC Barcelona.

De goede ontwikkeling van Eriksen in Amsterdam wordt ook nadrukkelijk in de gaten gehouden door clubs vanuit de Premier League. Arsenal en Liverpool zouden al interesse hebben getoond in de talentvolle middenvelder. Eriksen maakte in Engeland indruk met zijn spel bij Denemarken.

De Denen, met de uitblinkende Ajacied, verloren in eigen land een oefeninterland van Engeland. Topclubs volgen Eriksen sindsdien op de voet. De Deens international wil echter geen overhaaste beslissingen nemen. “Mocht ik een aanbieding van Liverpool krijgen, dan zou ik die waarschijnlijk weigeren”, zei Eriksen tegen Deense media.

“Ajax is voor mij een goede club op dit moment. Ik denk dat het ook zo blijft de komende jaren”, vervolgt de middenvelder, die bij Ajax een contract heeft tot medio 2014. Eriksen droomt van een overstap naar de Spanje. “Als ik zou vertrekken, dan zou het FC Barcelona moeten zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.