Voetbal4u.com

Eredivisie Ron Vlaar in voorselectie van Oranje

Ron Vlaar is door bondscoach Bert van Marwijk opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal voor de dubbele confrontatie met Hongarije in het EK-kwalificatietoernooi. Naast Vlaar zijn ook de oud-Feyenoorders Robin van Persie en Dirk Kuyt opgenomen in de voorselectie voor de duels op 25 maart in Boedapest en 29 maart in Amsterdam. Vrijdag 18 maart wordt de definitieve selectie bekendgemaakt.

Het Nederlands elftal gaat fier aan de leiding in Groep E van het kwalificatietoernooi voor het Europees kampioenschap van 2012 in Polen en Oekraïne. Oranje won tot op heden alle vier de kwalificatieduels en heeft een voorsprong van drie punten op nummer twee Hongarije.

De voorlopige selectie:
Ibrahim Afellay (FC Barcelona), Mark van Bommel (AC Milan), Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart), Eljero Elia (Hamburger SV), Urby Emanuelson (AC Milan), John Heitinga (Everton FC), Klaas Jan Huntelaar (FC Schalke 04), Theo Janssen (FC Twente), Luuk de Jong (FC Twente), Nigel de Jong (Manchester City FC), Dirk Kuyt (Liverpool FC), Jeremain Lens (PSV), Hedwiges Maduro (Valencia CF), Joris Mathijsen (Hamburger SV), Ruud van Nistelrooy (Hamburger SV), Robin van Persie (Arsenal FC), Erik Pieters (PSV), Arjen Robben (FC Bayern München), Wesley Sneijder (FC Internazionale Milano), Maarten Stekelenburg (Ajax), Kevin Strootman (FC Utrecht), Rafael van der Vaart (Tottenham Hotspur FC), Ron Vlaar (Feyenoord), Michel Vorm (FC Utrecht), Gregory van der Wiel (Ajax), Peter Wisgerhof (FC Twente) en Demy de Zeeuw (Ajax).Laat een reactie achter

Your email address will not be published.