Voetbal4u.com

Italië ‘Juventus heeft acht miljoen over voor Eljero Elia’

Eljero Elia wordt nog altijd gevolgd door Juventus. De Italiaanse topclub hoopt de aanvaller te mogen verwelkomen in de zomer en gaat een bod uitbrengen.

De buitenspeler moet bij Hamburger SV vaak een genoegen nemen met een plek op de tribune, tot onvrede van de Nederlander. Elia kan het erg moeilijk vinden met trainer Armin Veh, die na dit seizoen vertrekt bij de Duitse middenmoter. Een vertrekt lijkt aanstaande voor Elia.Volgens Corriere Dello Sport wil Juventus acht miljoen euro op tafel leggen voor de rappe aanvaller. De Oude Dame wil profiteren van de vorm waarin Elia verkeert.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.