Voetbal4u.com

Erwin Koeman niet de nieuwe trainer van De Graafschap

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

RTV Gelderland meldt dat Erwin Koeman volgend seizoen niet de nieuwe trainer van De Graafschap wordt.

Dat heeft de oud-international woensdagochtend zelf bevestigd. “Voor meer informatie moet je bij de club zijn”, zegt Koeman die verder ieder commentaar weigert. Of de voormalig speler van PSV en ex-trainer van onder meer Feyenoord zelf heeft afgezegd is onduidelijk.

Koeman was een belangrijke kandidaat om Darije Kalezic op te volgen. De Graafschap zag in hem de ideale trainer om de club sportief en financieel verder omhoog te stuwen. Ook technisch directeur Looyen bevestigde vorige maand dat Koeman een kandidaat was.

Vrijdag liet Erik ten Hag tegenover Omroep Gelderland weten dat hij een “bevredigend gesprek” heeft gevoerd met Looyen. Ten Hag is nu assistent trainer van Fred Rutten bij PSV. Looyen was woensdag nog niet bereikbaar voor commentaar.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *