Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Spartak Moskou ziet Ajax als favoriet’

Spartak Moskou doet weinig moeite om zich uit de underdogrol te praten. Zowel trainer Valeri Karpin als spits Ari bestempelde Ajax woensdagavond als favoriet voor het Europa League-duel van donderdagavond.

“Sinds ik naar Moskou ben vertrokken is er volgens mij niet zoveel veranderd. De twee spelers die na mijn tijd bij Ajax zijn gekomen ken ik trouwens ook goed. Demy de Zeeuw en Mounir El Hamdaoui zijn uiteraard goede bekenden van me”, sprak Ari, die tussen 2007 en 2010 voor AZ speelde.

De spits ziet Ajax als favoriet en denkt dat het thuisvoordeel van de Amsterdammers in de eerste wedstrijd beslissend kan zijn. “Maar we gaan er natuurlijk alles aan doen om die favorietenrol om te draaien”, is de Braziliaan strijdvaardig.

Of Ari gaat spelen, is de vraag. De concurrentie is groot en bovendien is sterspeler Wellinton fit verklaard. “Hij kan spelen, maar is er wel drie maanden uit geweest. Dat is natuurlijk een punt van zorg”, hield trainer Karpin zich op de vlakte.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.