Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord-spelers storten geld voor Feyenoord

De thuiswedstrijd tegen NAC stond bij Feyenoord vooral in het teken van het binnenhalen van geld. De thuisploeg speelde met een speciaal tenue met op de borst het logo van de ‘Vrienden van Feyenoord’-actie Supporters Steunen Feyenoord.

De unieke shirts zullen worden geveild, net als de trainingsjacks waarin de Rotterdamse spelers de warming-up afwerkten. ,,We hopen het miljoen te hebben gehaald. Naar dat bedrag willen we zo snel mogelijk toe”, sprak VvF-voorzitter Pim Blokland, die de mensen vanaf het veld per microfoon opriep ‘dat tientje, honderdje of duizendje’ te storten. 

Ook de selectie van Feyenoord stortte geld voor de supportersactie. ,,Maar hoeveel dat exact is, zeggen wij niet”, zegt trainer Mario Been in het AD. ,,Hou het maar op een substantieel bedrag.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.