Voetbal4u.com

Eredivisie AZ wil verder met Kolbeinn Sigthorsson

Kolbeinn Sigthórsson praat met AZ over een nieuw contract. De spits uit IJsland heeft in Alkmaar nog een verbintenis tot de zomer van 2012, AZ wil graag langer door met de goalgetter.

Sigthórsson heeft zich dit seizoen opgewerkt tot basiskracht in het elftal van Gertjan Verbeek.  Drie jaar na zijn komst naar Alkmaar, breekt de IJslander dit seizoen door. Hij is momenteel clubtopscorer. De spits scoorde tot op heden elf treffers. Voor AZ reden genoeg om met Sigthórsson te gaan praten.

AZ wil voorkomen dat Sigthórsson het nieuwe seizoen ingaat met een aflopende verbintenis. “Zo ver willen we het niet laten komen, dat is duidelijk. De gesprekken zijn nog erg pril, maar we hopen er voor de zomer uit te zijn met Kolbeinn”, aldus technisch directeur Earnest Stewart in gesprek met het Noordhollands Dagblad.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.