Voetbal4u.com

Eredivisie Rabiu Ibrahim content met overstap naar PSV

Rabiu Ibrahim is verguld met de contractuele samenwerking met PSV tot medio 2014, al moet de Eindhovense club nog wel wachten op de vrijgave van de Nigeriaanse aanwinst. “PSV is een heel grote club, een van de grootste in Europa”, laat Ibrahim door diverse media uit zijn vaderland optekenen.

PSV nodigde Ibrahim uit voor een stage, nadat bekend werd dat Telstar er niet in slaagde om de oud-wereldkampioen van Nigeria een contract aan te bieden. In het Philips Stadion zijn de financiële middelen wél voor handen, dus was de club nieuwsgierig naar hetgeen Ibrahim te bieden had. Coach Fred Rutten was onder de indruk van diens kwaliteiten en daarna ging het snel.

Via PSV hoopt Ibrahim zich in de kijken te spelen voor Nigeria onder 23 dat dit jaar meedoet aan de All Africa Games (van 3 tot 18 september, red.). “Het zou een eer voor me zijn om weer uit te komen voor mijn land. Ik zit momenteel niet in het team, misschien omdat ik geen club had. Maar ik zou heel graag in aanmerking komen. Via het Nigeriaanse elftal heb ik naam gemaakt in het voetbal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.