Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Van Geel blijft af van transfervrije Roda-spelers’

Roda JC Kerkrade hoeft niet te vrezen dat Martin van Geel komende zomer met enkele spelers naar Feyenoord vertrekt. De bestuurder is niet van plan transfervrije spelers van zijn huidige werkgever naar De Kuip te brengen.

In een uitgebreid interview met NUsport laat Van Geel weten dat hij niet de intentie heeft om spelers mee te nemen naar Rotterdam.  “Of er spelers van Roda zijn die ik graag bij Feyenoord zou willen zien? Daarover doe ik geen uitspraken. Wat ik wel kan zeggen is dat geen van de spelers van wie het contract bij Roda afloopt naar Feyenoord komt, dus ook Pa-Modou Kah en Anouar Hadouir niet. De prioriteiten van Feyenoord liggen op andere posities”, aldus Van Geel in het magazine.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!