Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord eert oud-speler John Eriksen

Roda JC Kerkrade en Feyenoord zullen zondag tijdens het treffen met elkaar stilstaan bij het vroegtijdig overlijden van John Eriksen. De oud-speler van zowel Feyenoord als Roda JC overleed in februari 2002, op slechts 44-jarige leeftijd, aan de gevolgen van Alzheimer.

De herdenking zal in het teken staan van de actie ‘Limburg Helpt. Geef om Alzheimer!’, een actie die 250.000 euro moet opbrengen ten bate van het onderzoek naar de ziekte. In het Parkstad Limburg Stadion zal zal er zondag gecollecteerd worden en kan er een sms verstuurd worden, waarmee men geld doneert aan het initiatief.

De ziekte van Alzheimer is een vorm van dementie. De ziekte is helaas nog niet te genezen en kan alleen worden vertraagd met medicijnen. Met het onderzoek hoopt men eventuele geneesmiddelen te vinden.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.