Voetbal4u.com

Eredivisie Sahin: ‘Feyenoord heeft enorm veel talent in de selectie’

Nuri Sahin houdt Feyenoord nog steeds nauwlettend in de gaten. De middenvelder van Borussia Dortmund speelde in het seizoen 2007/2008 op huurbasis voor de Rotterdammers. In dat seizoen kwam de 22-jarige speler tot 29 duels, waarin hij zes keer wist te scoren.
 
Sahin denkt dat het snel weer beter zal gaan met de Stadionclub. “”Ze hebben een erg jong team met enorm veel talent. En na slechte tijden komen er altijd weer goede tijden”, vertelt de spelverdeler aan NUsport.

“Weet je wat pijn deed?”, gaat hij verder. “Te horen dat ze met 10-0 van PSV hadden verloren! Ik hoorde het vlak nadat we zelf hadden gespeeld. Ik kon het eerst niet geloven, maar al snel bleek het serieus. Toen dacht ik: pfff…”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.