Voetbal4u.com

Eredivisie Vitesse-aanvaller Pedersen in belangstelling van Newcastle en Liverpool

Marcus Pedersen mag zich volgens de Engelse media al verheugen op interesse van Liverpool en Newcastle United. De aanvaller is pas net bij Vitesse, maar naar verluidt is er een kans dat hij deze zomer alweer vertrekt uit Arnhem.

Pedersen had in zijn jonge jaren al interesse van Liverpool en de Noor heeft al vaker aangegeven open te staan voor een vertrek naar Engeland. Liverpool blijft de spits volgen, na zijn stage in 2006 bij The Reds.

De 20-jarige aanvaller heeft geen vaste basisplaats bij Vitesse. Naast Liverpool heeft Newcastle United ook belangstelling voor hem en The Magpies volgen de jeugdinternational ook. “Het was een goede stage bij Liverpool. Ik had handen geschud met grote jongens, zoals Steven Gerrard en John Arne Riise. Ik denk dat ik de juiste stap heb gemaakt.” aldus Pedersen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.