Voetbal4u.com

Eredivisie Been: ‘Bestuur wilde Van Hanegem ook niet’

Niet alleen trainer Mario Been wilde Willem van Hanegem niet bij Feyenoord, ook de clubleiding had geen trek in het clubicoon van de Rotterdammers. De Kromme bood in januari zijn diensten aan in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad, maar tot een baan bij Feyenoord kwam het niet.

“Ik heb vanuit het bestuur nooit druk gevoeld om met Van Hanegem te gaan praten, want zij wilden hem ook helemaal niet”, aldus Been in FC Rijnmond. “Met alle respect voor zijn staat van dienst, maar de komst van Van Hanegem zou absoluut geen meerwaarde zijn geweest.”

Feyenoord is al zes wedstrijden ongeslagen en de oefenmeester ziet de toekomst weer positief tegemoet. “Mits wij deze selectie bij elkaar houden, dient iedereen over enkele jaren iedereen weer rekening te houden met Feyenoord. Jongens als Stefan de Vrij en Georginio Wijnaldum kunnen het team binnenkort al gaan dragen.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.