Voetbal4u.com

Eredivisie Dries Mertens in belangstelling van Internazionale

Dries Mertens staat op het verlanglijstje van Internazionale. De aanvaller van FC Utrecht werd zondag in de wedstrijd tegen PSV bekeken door scouts van de Italiaanse club, meldde Studio Voetbal zondag bij monde van Jack van Gelder.

Internazionale is niet de eerste club die geïnteresseerd is in Mertens. De Belgische aanvaller stond eerder al in de belangstelling van Anderlecht en Ajax, maar vorige week ontkende technisch directeur Foeke Booy dat Mertens een wens had uitgesproken om te vertrekken.

,,Het tegendeel is waar,” zei Booy. ”Ajax was officieel, Anderlecht niet. Johan Boskamp heeft geroepen dat hij de ideale vervanger is voor Boussoufa. Dan gaat dat balletje rollen. Dries heeft het prima naar zijn zin in Utrecht. Natuurlijk kan er een moment komen dat we elkaar verder kunnen helpen – hij via een volgende stap in zijn carrière, wij met een mooie transfersom – maar we hebben afgesproken dat Dries voorlopig zijn voeten moet laten spreken. Dries is eerlijk als hem iets wordt gevraagd over zijn toekomst. Natuurlijk vindt hij Ajax en Anderlecht een mooie club.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.