Voetbal4u.com

Eredivisie Mulder: ‘Feyenoord is momenteel een uitlaatklep’

Erwin Mulder keerde zondag na een tijdje van afwezigheid terug onder de lat bij Feyenoord. Twee weken terug werd de doelman van de Rotterdammers opgeschrikt door het overlijden van zijn vader. “Feyenoord is op dit moment een uitlaatklep,” vertelde hij na het duel met Roda JC (3-0 verlies).

“Thuis is het vooral rouwen, bij Feyenoord kan ik mijn zinnen verzetten,” vervolgt Mulder. “Maar eenmaal op weg naar huis denk ik vooral aan mijn vader.” De 3-0 nederlaag tegen Roda JC was een domper in de goede reeks van Feyenoord. “Het wordt nu wel erg moeilijk om nog Europees voetbal te halen. Maar we mogen niet opgeven.” 

Een paar minuten voor de rust stopte Mulder een penalty van Mads Junker. “Het was uiteindelijk niets waard omdat de bal dertig seconden later alsnog in het doel lag. Jammer, want ik had graag iets terug gedaan voor mijn medespelers die mij zo hebben gesteund. De club bleek de afgelopen tijd weer eens heel erg warm. Dat is mij ondanks het verdriet duidelijk geworden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.