Voetbal4u.com

Eredivisie Manolev: ‘Moeilijk om met masker te spelen’

Stanislav Manolev keerde zondag weer terug in het basiselftal van PSV. De rechtsback leverde met een assist op Otman Bakkal een belangrijke bijdrage aan de zege op FC Utrecht (1-0).

En dat ondanks het masker waarmee Manolev moest spelen. De PSV’er droeg het voorwerp vanwege een scheurtje in zijn jukbeen. “Het was lastig om met een masker op te spelen, vooral bij diepe ballen van de tegenstander”, legde Manolev uit in De Telegraaf.

Om die reden liet hij de midweekse ontmoeting met Glasgow Rangers nog aan zich voorbij gaan. “Dat was te snel. Ik had pas één keer met dit masker getraind. Bij de Bulgaarse ploeg moet ik nog met een masker spelen, maar tegen FC Twente over twee weken mag het af”, aldus Manolev.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.