Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Met Luis en Urby waren we kampioen geworden’

Ajax verspeelde zondagmiddag zo goed als zeker het kampioenschap. De Amsterdammers gingen op bezoek bij ADO Den Haag met 3-2 onderuit, waardoor de titel ver weg lijkt.

Volgens Toby Alderweireld is het vertrek van Luis Suarez en Urby Emanuelson de belangrijkste oorzaak. “We missen ze”, geeft hij aan in de Telegraaf. “Met hen denk ik dat we kampioen waren geworden.”

“Urby had kwaliteiten die we nu niet meer in de selectie hebben, om over Luis maar te zwijgen”, vervolgt de Belgische verdediger. “Die besliste duels in zijn eentje, scoorde altijd en overal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!