Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord trekt contractvoorstel Ron Vlaar weer in

Feyenoord heeft de eerste aanbieding tot contractverlenging van Ron Vlaar weer ingetrokken. De club schoof de 26-jarige verdediger onlangs een afgerond voorstel onder zijn neus, maar hij wilde nog niet beslissen over zijn toekomst.

Op dat moment trok Feyenoord de aanbieding in, omdat de club niet kon garanderen dat het een paar maanden later eenzelfde voorstel kon doen, weet VI. Vlaar riskeert dus een andere, mogelijk lagere aanbieding. De huidige verbintenis van de verdediger loopt tot medio 2012.

Er is nog geen vervolggesprek gepland met Vlaar. Hetzelfde geldt voor Leroy Fer en Georginio Wijnaldum. Hun contract loopt eveneens in 2012 af. “Wij hebben één keer met Feyenoord aan tafel gezeten”, zegt Fers zaakwaarnemer Rob Jansen. “Dat dateert nog uit de tijd van Leo Beenhakker en was op zich een goed, informatief onderhoud. Maar daarna hebben wij nooit meer wat van Feyenoord vernomen en er staat ook geen afspraak op de agenda.”

Wijnaldum wil pas na afloop van de competitie praten. Met Stefan de Vrij worden momenteel gesprekken gevoerd. Zijn zaakwaarnemer Jeroen Hogewerd wil niks zeggen over de inhoud. “Niet in detail, vind ik niet fair, dat is tussen Feyenoord, Stefan en mij. We blijven wel praten, wordt dus vervolgd”, aldus Hogewerf tegenover VI.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.