Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Kuyt: ‘Tijd genoeg om terug te keren bij Feyenoord’

Dirk Kuyt heeft vaker geroepen ooit terug te willen keren bij Feyenoord, voorlopig lijkt het daar echter niet van te komen. De aanvaller staat op het punt bij te tekenen bij Liverpool, maar er is volgens Kuyt ‘nog tijd genoeg voor een terugkeer’.

“Ik heb bij FC Utrecht een geweldige tijd gehad en het was mooi om daar laatst met Liverpool te spelen en nog steeds het respect van de mensen te krijgen, maar ik heb altijd geroepen dat ik ooit nog eens terug zou willen keren bij Feyenoord. Maar wanneer dat moment is, dat moet je goed voor jezelf bepalen”, zegt Kuyt in De Kuip tegenover RTV Rijnmond.Voorlopig richt Kuyt zich op zijn carrière in Engeland, bij Liverpool. “Ik sta nu op het punt om daar mijn contract te verlengen. Er blijft nog genoeg tijd om hier terug te keren.” De international speelde 101 competitiewedstrijden voor de Rotterdammers, daarin was hij 71 keer trefzeker.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.