Voetbal4u.com

Eredivisie De Vrij: ‘Ik teken alleen bij als de rest niet vertrekt’

Stefan de Vrij wil niet ten koste van alles bijtekenen bij Feyenoord. De verdediger wil een goede aanbieding en ook vooruitzicht op sportieve vooruitgang.

De Vrij had onlangs zijn eerste gesprek met Feyenoord, maar dat verliep niet naar wens van de jeugdinternational. “Het was niet helemaal wat ik ervan verwacht had, maar het is een begin. Er moeten nog wel wat gesprekken volgen”, zegt hij tegen Voetbal International.

Het contract van De Vrij loopt in 2012 af, waardoor Feyenoord haast heeft met verlengen. De speler wil echter het zekere voor het onzekere nemen en hoopt dat andere basisspelers zich ook aan de club binden. Momenteel is Feyenoord in gesprek met Ron Vlaar, Leroy Fer en Georginio Wijnaldum.

“Straks teken ik bij en gaan zij weg. Ik weet niet hoe het elftal er dan uit komt te zien”, laat De Vrij weten. Ook wil hij zijn veranderde status terugzien in het voorstel dat Feyenoord hem doet. “Er is interesse genoeg voor mij, dus daar moet Feyenoord ook maar rekening mee houden.”

De Vrij is bezig aan een sterke reeks in het centrum van de verdediging. Dit seizoen speelde hij 24 competitieduels.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.