Voetbal4u.com

Eredivisie Wijnaldum weer volledig in training

Het competitieduel met AZ van komende zaterdag lijkt voor Georginio Wijnaldum niet in gevaar te komen. Dinsdag doorstond de middenvelder van Feyenoord de groepstraining met succes.

 

Wegens een enkelblessure moest Wijnaldum vorige week verstek laten gaan voor Jong Oranje. Maandag stond de Feyenoorder alweer op het trainingskamp en ook dinsdag doorstond hij de groepstraining zonder problemen. De confrontatie met AZ van komend weekend lijkt dan ook haalbaar.

Stefan de Vrij lijkt eveneens tijdig te zijn hersteld voor de wedstrijd tegen de Alkmaarders. De centrale verdediger werkte dinsdag nog wel een individuele training af. Ook Jon Dahl Tomasson trainde apart van de Feyenoord-selectie. De Deen staat sinds het WK van de voorbije zomer al geblesseerd aan de kant.

Kelvin Leerdam hervatte maandag al de groepstraining en lijkt verlost te zijn van een heupblessure.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.