Voetbal4u.com

Eredivisie Oussama Assaidi in belangstelling van Juventus

Oussama Assaidi mag zich heugen op de voorzichtige belangstelling van Juventus, althans dat meldt het Italiaanse Notiziariosportivo. De buitenspeler is dit seizoen het lichtpuntje in het slechte seizoen van de Friezen.

Naar aanleiding van de wedstrijd tegen FC Twente, wilden de Italianen meer weten over de Nederlandse Marokkaan. In die wedstrijd scoorde Assaidi driemaal. Volgens de zaakwaarnemer van Assaidi, Hakim Slimani, heeft De Oude Dame zich nog niet gemeld voor de Marokkaans international. “Er is nog niets. We zullen zien wat er zal gebeuren in de komende maanden”, aldus Slimani tegenover het Italiaanse medium.

De ploeg van Ron Jans presteert tot dusverre slecht in het huidige seizoen. Assaidi ontstijgt meestal het niveau van Heerenveen, maar ook hij kent wel eens mindere momenten. Zo werd hij in het duel met Heracles Almelo al voor rust gewisseld door Jans.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.