Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax-keeper vertrekt naar Topklasse

Ronald Graafland vertrekt aan het einde van het seizoen bij Ajax. De goalie verlaat de Amsterdammers na één seizoen en gaat aan de slag in de Topklasse, waar hij gaat spelen bij Capelle, meldt RTV Rijnmond.

De 31-jarige goalie werd aan het begin van het seizoen aan de selectie toegevoegd, door een blessure van Kenneth Vermeer. De tweede goalie achter Maarten Stekelenburg is inmiddels weer fit. Jeroen Verhoeven is voor Graafland de derde keus in Amsterdam. Tot een officieel optreden in het shirt van Ajax kwam het nog niet.

Graafland begon zijn loopbaan bij Feyenoord, daarna stond hij acht seizoenen onder contract bij Excelsior, waar hij twee seizoenen basisspeler was. Voor zijn komst naar Ajax stond de Rotterdammer twee seizoenen onder contract bij Vitesse. In Arnhem speelde Graafland net als in Amsterdam geen enkel competitieduel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.