Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax meldt zich voor Peruaanse aanvaller’

Ajax heeft zich volgens de Peruaanse krant El Comercio officieel gemeld bij Alianza Lima om een overgang van de 19-jarige André Carrillo te bespreken. Afgelopen week speelde Carrillo met het nationale elftal van Peru een oefenwedstrijd in het Kyocera stadion van Den Haag.
Eerder meldde Voetbal International dat er tal van Eredivisieclubs op de tribune zaten om de aanvaller van dichtbij te zien. In de Peruaanse kranten stonden onder andere de namen van AZ, ADO Den Haag en Groningen. Ajax daarentegen is een nieuwkomer tussen de geïnteresseerde clubs en zou zelfs al een bod geplaatst hebben bij de werkgever van Carrillo, Alianza Lima.Volgens de geruchten zouden de Amsterdammers een bod van ongeveer 550.000 euro gedaan hebben in Lima. Tevens meldt de krant dat ook FC Groningen bereid is het bod van Ajax te evenaren. Of Alianza Lima akkoord zal gaan met het bod van Ajax is niet duidelijk.

Carrillo, die zich ook mag verheugen met interesse vanuit Italië, maakte afgelopen faam op het WK onder de 20 jaar in zijn eigen land. Door de goede prestaties van de aanvaller werd hij later zelfs toegevoegd aan de A-selectie van het land.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.