Voetbal4u.com

‘Sekou Cisse maakt zich zorgen om familie’

Feyenoord-spits Sekou Cissé is bezorgd om de veiligheid van zijn familie in Ivoorkust. De langdurig geblesseerde Ivoriaan (23 jaar) bevestigde tegenover AD Sportwereld dat hij verrichtingen in het Afrikaans land nauwlettend volgt.
 

“Ik  bel bijna elk twintig minuten met mijn familie. De situatie is echt heel ernstig. Er vallen veel doden, ik hoop voortdurend dat mijn naasten die ellende bespaard blijven. Ik ga voorlopig ook niet naar Ivoorkust, deze situatie vreet aan mij”, aldus een ongeruste Cissé. De Ivoriaanse president Laurent Gbagbo verloor in november de verkiezingen , maar weigerde op te stappen. Tijdens de onlusten die daarop volgde vielen honderden doden in het Afrikaans land.

Voorlopig kent Cissé wederom een ongelukkig  seizoen bij Feyenoord. De linkerspits, die in 2009  overkwam van Roda JC voor een bedrag tussen de drie en vier miljoen, staat al een poos buitenspel door een hardnekkige teenblessure. In twee seizoenen kwam de rappe spits tot 25 duels waarin hij éénmaal doel trof.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *