Voetbal4u.com

‘Ajax volgt Luuk de Jong op de voet’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Ajax en Siem de Jong hebben de intentie uitgesproken langer met elkaar door te gaan. Bij het oriënterende gesprek kwam broer Luuk eveneens ter sprake.

De zaakwaarnemer (Louis Laros) en vader (George de Jong) van de middenvelder voerden daarover gisteren een gesprek met algemeen directeur Rik van den Boog.

Het contract van Siem de Jong loopt tot de zomer van 2013 door. ,,Ajax ziet in Siem een speler voor de toekomst en wil hem belangrijk maken’, aldus Laros tegen de Telegraaf. ,,We hebben de intentie uitgesproken met elkaar door te gaan tot medio 2015 of 2016.”

Laros stelt aan het eerste oriënterende gesprek een goed gevoel te hebben overgehouden en denkt er wel uit te komen. In het onderhoud kwam Luuk de Jong, het broertje van Siem en middenvelder / aanvaller van FC Twente eveneens ter sprake.

,,Ajax ziet in hem een topkandidaat, maar weet dat zijn komst een lastig verhaal is”, aldus Laros, die eveneens belangenbehartiger van Luuk de Jong is. ,,Hij heeft geen gelimiteerde transfersom.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *