Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax wil Siem de Jong belangrijk maken

Siem de Jong kan bij Ajax een nieuw contract tekenen. Zaakwaarnemer Louis Laros en vader George de Jong hebben inmiddels een eerste gesprek met algemeen directeur Rik van den Boog achter de rug, meldt De Telegraaf.

“Het was een eerste, oriënterende bespreking, waar we een goed gevoel aan hebben overgehouden”, zegt Laros een dag na het gesprek in de ochtendkrant. “Ajax ziet in hem een speler voor de toekomst en wil hem belangrijk maken. We hebben de intentie uitgesproken met elkaar door te gaan tot medio 2015 of 2016.”

“En als die wil er is, kom je er over het algemeen wel uit. Deze week praat Siem nog met Frank de Boer over het technische plaatje”, vervolgt Laros zijn verhaal. De Jong heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2013.

Tijdens de bespreking kwam ook Luuk de Jong, broer van Siem, naar voren. De speler van FC Twente is voor Ajax een mogelijke versterking, weet Laros, die zaakwaarnemer is van beide broers. “Ajax ziet in hem een topkandidaat, maar weet dat zijn komst een lastig verhaal is. Hij heeft geen gelimiteerde transfersom.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.