Voetbal4u.com

Clarence Seedorf in belangstelling van Corinthians

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Het Braziliaanse Corinthians denkt er serieus over na om Clarence Seedorf komende zomer naar Zuid-Amerika te halen. De middenvelder is aangeraden door de inmiddels gestopte Ronaldo, meldt Globo Esporte.

Ronaldo is ambassadeur en adviseur van Corinthians, de club waar hij de laatste twee jaar van zijn loopbaan speelde. Volgens berichten zou Ronaldo, die afgelopen week in Europa was, een mogelijke deal met Seedorf besproken hebben. Het tweetal heeft nog samengespeeld bijInternazionale. “Corinthians heeft interesse, maar er is nog niets getekend. Het is een mogelijkheid voor de zomer”, aldus Ronaldo.

Een eventuele overgang zou haaks staan op Seedorfs toekomstplannen, die hij afgelopen weekdend nog uitsprak. “Ik heb in de afgelopen negen jaar bewezen hoeveel ik om AC Milan geef. Maar ik zal alleen maar blijven als de club laat zien dat het me ook nog altijd daadwerkelijk wil behouden. Er is wederzijds respect, dus ik neem van dat we een contractverlenging kunnen bespreken zonder enkele problemen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *