Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord volgt spits uit Costa Rica’

Feyenoord zoekt in heel Europa naar een aanvaller. De club is hard op zoek naar een vervanger voor Luc Castaignos die komende zomer naar Inter Milan vertrekt. VI-redacteur Martijn Krabbedam meldt op Twitter dat Eric Gudde namens Feyenoord een wedstrijd bezocht in Noorwegen.

Zo zou Gudde volgens Noorse media aanwezig zijn geweest bij Fredrikstad – Viking (0-1). Ook scouts van FC Groningen, HSV, Hannover ’96, Sunderland, Red Bull Salzburg, Borussia Mönchengladbach, AZ, Young Boys, Basel, Odense en Vejle zouden bij dit duel aanwezig zijn geweest. Volgens de media in Noorwegen ging de aandacht uit naar de 22-jarige Celso Borges. De Costa Ricaan van Frederikstad kon echter niet veel indruk maken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.