Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arsenal bereidt miljoenenbod voor op alderweireld’

Arsenal is momenteel een bod aan het voorbereiden op Toby Alderweireld. De Gunners zijn op zoek naar verdedigende versterking voor het komende voetbaljaar en zijn daarbij uitgekomen bij de verdediger van Ajax. De Engelsen zouden een bedrag van negen miljoen euro over hebben voor de Belg.

De Engelse club is onder de indruk van Alderweireld, die in het verleden een succesvol duo vormde met Thomas Vermaelen, die inmiddels al voor de club speelt. Alderweireld heeft bij Ajax nog een doorlopend contract tot de zomer van 2014.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.