Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Kluivert krijgt geen contract aangeboden bij NEC’

Naast het aanstaande vertrek van trainer Wiljan Vloet, moet de selectie van NEC ook afscheid nemen van Patrick Kluivert. De voormalig voetballer krijgt geen contract van de club uit Nijmegen.

Op eigen verzoek is Kluivert momenteel werkzaam bij NEC, waar hij als spitsentrainer actief is. Een langer verblijf in Nijmegen lijkt echter uitgesloten, omdat NEC hem geen contract aan gaat bieden. Technisch directeur Carlos Aalbers geeft tegenover het Algemeen Dagblad een duidelijke reden. “We hebben al een prima staf.”

De voormalig spits van onder meer Ajax, FC Barcelona, PSV en het Nederlands elftal staat aan het begin van zijn trainersloopbaan. Eerder dit jaar werd Kluivert in verband gebracht met een rol bij Oranje tijdens het EK in 2012. Een eventueel aanbod zou hij niet afslaan. “Of ik ervoor open sta om Bert van Marwijk te assisteren op het EK in Polen en Oekraïne? Stomme vraag. Natuurlijk”, aldus de trainer tegenover De Telegraaf.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.