Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord heeft geen gezicht meer’

‘Feyenoord heeft op dit moment geen sterke leider en de club mist een gezicht.’ Dat zei Jorien van den Herik vrijdagavond in het RTL-programma Voetbal International. ‘Ik heb niet zoveel met nieuwerwetse organisatievormen als BV’s en NV’s in het betaalde voetbal’, voegde de voormalig voorzitter van de Rotterdamse club toe.

“Een club moet een voorzitter hebben die dagelijks op de club is en zich met de gang van zaken bemoeit.’ Van den Herik uitte verder forse kritiek op de financiele huishouding van Feyenoord. ‘Ze hebben in de laatste twee seizoenen 34 miljoen euro verlies geleden en dat zou ik niet op mijn geweten willen hebben. Ik zou opstappen.’ Ook de reddingsdactie van de Vrienden van Feyenoord is volgens Van den Herik op termijn niet goed voor de club. ‘Ze hebben nu een percentage van de aandelen in handen en zullen zich op termijn met het voetbaltechnische beleid willen benoemen en dat is niet goed voor de club.’


Laat een reactie achter

Your email address will not be published.