Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Foppe de Haan staat open voor functie bij SC Heerenveen’

Foppe de Haan heeft wel oren naar een hereniging met sc Heerenveen. De 67-jarige oefenmeester zegt dat hij wel van waarde denkt te kunnen zijn bij de Friese eredivisionist, al legt hij daar het initiatief neer.

 

De Haan was in het verleden jarenlang werkzaam namens sc Heerenveen, waarvan de langste periode als hoofdtrainer. Na zijn vertrek in 2004 was hij achtereenvolgens werkzaam als coach van Jong Oranje en het Zuid-Afrikaanse Ajax Cape Town. Komende zomer loopt zijn contract bij die club af en deze zal geen vervolg krijgen.

In Nederland wil De Haan werkzaam meer tijd gaan besteden aan zijn familie. Daarnaast staat hij open voor een nieuwe functie in het voetbal, waarbij Heerenveen één van zijn opties is. Overigens ontkent hij aan Omrop Fryslân momenteel in gesprek te zijn met de club, in tegenstelling tot wat voorzitter Robert Veenstra eerder beweerde.

Ook de KNVB denkt er serieus over na om De Haan een functie aan te bieden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.