Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Van den Boog lijkt handdoek te gaan gooien’

Rik van den Boog lijkt zich neer te leggen bij een eventueel vertrek. De algemeen directeur van Ajax zegt in gesprek met de NOS dat er voor hem en zijn collega’s niets meer te winnen valt. Hiermee lijkt de zakenman eieren voor zijn geld te kiezen.

“Als je ziet wat er nu gebeurt, is het voor de huidige directie lastig om voor volgend jaar iets neer te zetten”, zegt Van den Boog die de bal legt bij de Raad van Commissarissen. “De nieuwe raad van commissarissen zal de juiste mensen moeten neerzetten van wie zij vinden dat ze het schip verder kunnen brengen en die draagvlak hebben binnen de organisatie.”

Op dit moment is de top van Ajax druk bezig met het kiezen van een nieuwe Raad van Commissarissen. Deze stapte vorige week na aanhoudende kritiek van Johan Cruijff op in het belang van de club. Inmiddels is er een groep samengesteld die zich beraadt over de toekomst van Ajax. Zij zullen de komende weken gesprekken voeren met verschillende partijen en uiteindelijk een besluit nemen over de nieuwe Raad van Commissarissen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.