Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Bogarde wil aan de slag bij Ajax’

Winston Bogarde hoopt terug te keren bij Ajax. De oud-profvoetballer, die vorig jaar zijn trainersdiploma haalde, wil zich in Amsterdam bezig houden met trainingen voor de defensie.

Bogarde liep in het seizoen 2008-2009 stage bij het beloftenelftal. Ondanks lovende woorden van Toby Alderweireld besloten de beleidsbepalers Jan Olde Riekerink en Danny Blind om de voormalige verdediger van Ajax, AC Milan, FC  Barcelona en Chelsea geen contract aan te bieden.

De veertigjarige Bogarde zei maandagavond bij Barend & Barend dat het wel de bedoeling was dat hij na het behalen van zijn papieren in Amsterdam aan de slag zou gaan. De oud-international staat te springen om ergens aan de slag te gaan. Hij hoopt dan ook op een belletje van Johan Cruijff. Echter, ook een club uit de Jupiler League of de Topklasse is een optie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.