Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AC Milan en Inter strijden om Royston Drenthe’

Royston Drenthe lijkt aan de vooravond te staan van een verhuizing naar Italië. De door Real Madrid aan Hercules Alicante verhuurde linkspoot is volgens het programma Barend & Barend met een van beide clubs in onderhandeling.

Drenthe schoof gisteravond aan tafel in de RTL-talkshow. Daarbij gaf de Rotterdammer aan dat -ie in verregaande onderhandeling is met een grote club. De 24-jarige middenvelder wilde niet prijsgeven om welke club het ging. Wel toverde hij een alleszeggende glimlach tevoorschijn toen presentator Frits Barend hem confronteerde met de namen van Internazionale en AC Milan. Daarna wenste hij te bevestigen noch te ontkennen of de suggestie waarheid bevatte.

Drenthe heeft nog een contract tot 2012 bij Real Madrid, die club die hem in 2007 van Feyenoordovernam, maar waar hij nooit echt doorbrak. Afgelopen winter was Juventus ook voor hem in de markt. Met die club en met zijn tijdelijke werkgever Alicante kon de Koninklijke toen geen overeenstemming bereiken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.