Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Jol ontvangt premie bij kampioenschap Ajax’

Martin Jol zal ondanks zijn gedwongen vertrek bij Ajax de komende weken aan de buis gekluisterd zitten tijdens de kampioensrace van de Amsterdammers. Mocht Ajax daadwerkelijk de titel in de wacht slepen kan de Hagenees een premie tegemoet zien.

Martin Jol werd begin december de laan uitgestuurd bij Ajax. De voormalig trainer van onder andere HSV en Tottenham Hotspur zou aanvankelijk in goed overleg zijn vertrokken bij Amsterdam, maar het feit dat Ajax nog tot de zomer het salaris van de trainer moet betalen doet anders vermoeden. Mede daarom zal Ajax Jol ook een premie verschuldigd zijn als Ajax kampioen wordt.

Volgens Voetbal International zal Ajax bij een eventueel kampioenschap de gehele selectie en technische staf een premier van 300.000 euro ontvangen. Bij PSV liggen de premiers iets lager. In Eindhoven verdient men zo’n 250.000 bij een kampioenschap. Hoeveel FC Twente de spelers in het vooruitzicht heeft gesteld is niet bekend.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.