Voetbal4u.com

Eredivisie Mario Been bekijk spits in Zweden

Mario Been heeft in Zweden Alexander Gerndt bekeken. De spits van Helsingborg IF is in beeld om de opvolger te worden van Luc Castaignos, die aan het einde van het seizoen naar Internazionale vertrekt. Gerndt scoorde de winnende treffer.

Gerndt werd eerder al door hoofdscout Michel Beukers en algemeen directeur Eric Gudde bekeken. Aangezien technisch directeur Martin van Geel nog niet in dienst is, en ook Duitse en Franse clubs interesse hebben in Gerndt, wilde Been de spits nu vast met eigen ogen aan het werk zien, meldt Voetbal International.

Als Been zijn akkoord geeft dan zal Feyenoord een poging wagen de 24-jarige topscorer naar de Kuip te halen. De transfersom zal dan worden betaald door externe financiers. Zaakwaarnemer Per Jonsson weet van de Rotterdamse interesse. “Behalve Feyenoord is er ook interesse van een Duitse en Franse club. Maar als je het mij persoonlijk vraagt, vind ik Feyenoord een goede optie.”

De spits van Helsingborg IF, die maandagavond vlak voor de tijd de winnende treffer scoorde, heeft een contract tot 31 december 2013. Gerndt scoorde dit seizoen twintig keer in 29 wedstrijden en werd daarmee topscorer in Zweden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.