Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord wil tot het gaatje gaan voor Leroy Fer

Feyenoord gaat uit van een vertrek van Georginio Wijnaldum, die op het punt staat de selectie van PSV te versterken. Dat heeft directe gevolgen voor Leroy Fer. De Rotterdammers gaan er alles aan doen om niet twee talenten te zien vertrekken.

De middenvelder, net als Wijnaldum in het bezit van een contract tot medio 2012, kan binnen 24 uur de best mogelijke aanbieding verwachten. “Voor Feyenoord-begrippen zoeken we de grens op”, zegt technisch directeur Martin van Geel in De Telegraaf.

“We kunnen niet tegen elk bod nee zeggen, maar één speler weg is voldoende”, vervolgt Van Geel over Fer, die in de belangstelling staat van FC Twente. “De situatie van Feyenoord is niet de sterkste. Dat moet dus snel veranderen. Maar als mensen denken dat onze toptalenten zomaar bij Feyenoord kunnen vertrekken, hebben ze het mis.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.