Voetbal4u.com

Eredivisie ‘John van den Brom toch rond met Vitesse’

De overgang van John van den Brom van ADO Den Haag naar Vitesse lijkt dan toch rond te komen. Volgens De Gelderlander is het gat tussen vraag en aanbod geslonken tot nog maar 100.000 euro. Binnen enkele dagen wordt een akkoord verwacht.

Van den Borm in 1996 als speler van Vitesse. © ANP
De regionale krant schrijft op basis van anonieme bronnen dat ADO de vraagprijs heeft laten zakken naar 600.00 euro. Het openingsbod van Vitesse bedroeg 150.000 euro. Inmiddels heeft Merab Jordania 500.000 over voor Van den Brom, plus nog een ton als Vitesse zich plaatst voor Europees voetbal.

Van der Kraan
Volgens Algemeen directeur Paul van der Kraan van Vitesse hebben ADO en zijn club vandaag geen contact met elkaar gehad. Vitesse zal geen duimbreed meer toegeven, aldus Van der Kraan.

Hoewel ADO Den Haag alweer begonnen is met trainen, heeft Van den Brom zich nog niet gemeld op het trainingsveld. Ook vandaag bleef hij thuis. Het is nog maar de vraag of de Amersfoorter überhaupt terug kan naar ADO, indien de overgang naar Arnhem afketst.

Van der Kallen
Tegenover Omroep Gelderland reageert Mark van der Kallen op de affaire. De eigenaar van ADO verwacht dat de deal snel rond komt. ‘Er is nog contact. De verschillen zijn klein heb ik al vaker gezegd. Ik kan Vitesse niet volgen. Wij stellen ons redelijk op en hebben al veel bewogen. Zij willen wat. Wij hebben een trainer met wie de relatie absoluut niet verstoord is.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.