Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Jens Toornstra ziet FC Utrecht wel zitten’

FC Utrecht is een dag na het vertrek van Dries Mertens en Kevin Strootman druk bezig geweest met de invulling van de selectie. Daarbij heeft technisch directeur Foeke Booy vier spelers op het oog.

Met Timothy Derijck (ADO Den Haag) werd al een positief gesprek gevoerd, terwijl ook Geert-Arend Roorda (sc Heerenveen) en Utrecht elkaar wel zien zitten. De middenvelder wil echter eerst de komende weken in Friesland nog afwachten.

Daarnaast richt Utrecht haar pijlen op Steve De Ridder (De Graafschap), die ook in de belangstelling van AZ en Zulte Waregem staat, en Jens Toornstra (ADO Den Haag). Volgens De Telegraaf hebben de twee spelers aangegeven open te staan voor een vertrek naar de Domstad.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.